lunes, 17 de diciembre de 2007

Les Maratons de Nadal de la televisió

La Marató no acaba el dia que es recullen els diners. Acaba quan els diners arriben a els afectats. Això, en el cas de que els diners es destinin a investigació, pot ser anys desprès  si es que mai reverteixen.

 

Algú sap quin es el resultat de les investigacions finançades amb anteriors Maratons ?

En que han revertit a els afectats ?.  Tot el que he vist es una curta entrevista a TV3 a un metge on se l’hi preguntava si havien obtingut resultats. Per tota la resposta va dir ‘si’. Ja sabem que l’investigació no sempre dona els resultats esperats però això també te dret a saber-ho el públic.

 

Per el crèdit de les pròpies Maratons, les televisions haurien de fer auditar i publicar el seguiment dels donatius.  Sería ben fàcil penjar a Internet un resum de les inversions fetes, els resultats obtinguts i com i a qui ha revertit finalment.

 

Esta molt bé que la gent sigui generosa però també te que ser exigent en el fruit de la seva generositat per el be dels afectats que volen ajudar. Si es tractes de negocis privats be que exigirien informació fiable de les seves inversions. Del contrari, es dona marge a dubtes i tot queda una mica com un dia de circ mediatic emocional nadalenc.       

No hay comentarios:

Publicar un comentario