jueves, 24 de enero de 2008

Pa de qualitat

Els forners es queixen de que els supers els hi fan competència deslleial amb pa de mala qualitat. Quina qualitat ofereixen ells ?:

· ‘Baguets’ que al cap de poc temps son de goma.
· Pa integral que de integral no en te res: Farina blanca amb un polsim de sègol quan hauria de ser el blat íntegre. Algú sap on es pot trobar veritable pa integral a Barcelona ?
· ‘Pans de llenya’ que es la mateixa porqueria amb la crosta mes torrada i farina per sobre perquè sembli de casa l’avia.
· Cruasants amb un preparat de greix de porc (i ves a saber que mes) insofrible....

I es clar totes aquestes ‘especialitats’ a un preu especial. Massa cobdícia i poques ganes de oferir un producte de veritable qualitat. Sort tenen de que els clients estan acostumats o no coneixen res mes. Podrien anar a aprendre a Alemanya on es fan pans excel·lents i de tot tipus i no especialment cars.

1 comentario: