viernes, 3 de octubre de 2008

Olimpíades

No entenc com el fet de que algú corri 100 metres 2 dècimes de segon mes ràpid que un altre pot interessar a milions de persones. Però no tinc res a dir.

Ara be, que això sigui motiu d’orgull nacional si que no m’agrada gens. La nostra tribu es millor que l’altre perquè som mes ràpids o saltem mes alt ? Som tant pobres d’esperit que ens hem de fixar en això per estar contents ? No tant sols es una ximpleria si no que fomenta la rivalitat entre nacions.

Es podria competir a títol individual. Representant l’espònsor si es que n’hi ha en lloc de nacions. I els seguidors, ja que son tant amants de l’esport s’haurien de alegrar per el sol fet que es fes algun nou record. No perquè l'esportista pertanyi a el seu país si no perquè pertany a l'Humanitat.

D’altre banda, l’esport d’elit sovint es contrari a la salut dels esportistes. Crec que molts joves esportistes viuen esclavitzats i manipulats per els seus entrenadors. Sobretot en segons quins països.

Perque es monta aquest circo? Normalment en cada Olimpiada es fan obres faraoniques a la ciutat anfitriona i es promociona turisticament. Es mouen molst diners i s'engreixen molts egos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario